Calandre

Calandrele sunt echipamente utilizate pentru transferul imaginilor imprimate pe hirtie cu cerneluri de sublimare pe materialul din poliester sau pentru fixarea cernelurilor de dispersie sau pigmentate in cazul imprimarii directe.

 

freza

TM 7360

TM 7360 este un calandru cu ulei pentru fixarea cernelurilor folosite in printul digital direct pe materialul textil și prin hârtie de transfer.

Detalii aici
freza

Klieverik GTC 81

Klieverik GTC 81 este un calandru profesional, cu ulei, folosit pentru fixarea imaginilor imprimate cu cerneluri de dispersie sau pigmentate direct pe materialul textil sau pentru transferul imaginilor de pe hârtie de transfer pe materialul textil din poliester. Este disponibil la latimi utile de 1

Detalii aici
freza

Klieverik GTC 101

Klieverik GTC 101 este un calandru profesional, cu ulei, cu productivitate mare. Acesta este folosit pentru fixarea imaginilor imprimate cu cerneluri de dispersie sau pigmentate direct pe materialul textil sau pentru transferul imaginilor de pe hârtie de transfer pe materialul textil din poliester.

Detalii aici
freza

Klieverik GTC 111

Klieverik GTC 111 este cel mai rapid calandru industrial, cu ulei, de la Klieverik. Acesta este folosit pentru fixarea imaginilor imprimate cu cerneluri de dispersie sau pigmentate direct pe materialul textil sau pentru transferul imaginilor de pe hârtie de transfer pe materialul textil din polieste

Detalii aici

Furnizori