Chromojet

Firma Zimmer Austria este cel mai important producator din lume de linii digitale de imprimare pentru mochete, covoare si alte materiale textile groase, cunoscute sub numele de Chromojet.

 

Echipamentele Chromojet folosesc capetele de imprimare cu electrovalve dezvoltate de Zimmer care permit utilizarea vopselurilor cu pigmenti de dimensiune mare si viscozitate ridicata.

 

Exista o intreaga gama de printere Chromojet, care difera prin latimea de lucru, viteza de imprimare, numarul de culori sau tipul de culori folosite (process color sau culori specifice pe design). In cele ce urmeaza, vom detalia mai degraba aplicatia realizata, decat tipul de printer.

freza

Chromojet pentru imprimare mochete

Procesul de imprimare a mochetelor si covoarelor se realizeaza in zilele nostre in mod digital intr-o proportie covârsitoare, iar liniile Chromojet au o contributie insemnata. Liniile de imprimare pot fi de capacitate mica, pâna la 25.000 m2/an, in piese individuale, sau pot ajunge la 5 milioane

Detalii aici
freza

Chromojet pentru imprimare pături

Chromojet ofera de asemenea o flexibilitate maxima pentru imprimarea păturilor.

Detalii aici
freza

Chromojet pentru imprimare prosoape

Tehnologia Chromojet poate imprima materialele pentru prosoape, asigurând culori vii, versatilitate in schimbarea designului si costuri reduse.

Detalii aici

Furnizori