d.gen

Firma d.gen este unul dintre pionierii la nivel mondial ai tehnologiilor de imprimare inkjet pe textile.

 

Inca din anul 2000 firma s-a dedicat proiectarii si fabricarii de printere de format mare pentru textile si a devenit rapid cunoscuta in lume gratie modelului Teleios, capabil sa imprime si sa fixeze intr-un sistem integrat materialele din poliester tiparite cu cerneluri de dispersie.

 

Printerele d.gen acopera cu succes aplicatiile de volum mic si mediu din domeniul productiei publicitare (steaguri, fanioane, bannere, display-uri) prin seria Teleios, dar si domeniul modei prin modelul Artrix.

freza

D.gen Papyrus G5

Papyrus G5 este un printer de mare viteza dedicat imprimarii hartiei de transfer in aplicatii de print pe materiale textile. Multumita capetelor Ricoh Gen5, Papyrus G5 poate lucra la o viteza de pana la 138 metri patrati/ora si o rezolutie de 720x600 dpi.

Detalii aici
freza

d.gen Teleios Black

d.gen Teleios Black este un printer entry level dedicat pentru imprimarea digitala direct pe materiale textile de pâna la 1,8 m latime.

Detalii aici
freza

d.gen Teleios Black 2500

d.gen Teleios Black 2500 este un printer entry level dedicat pentru imprimarea digitala direct pe materiale textile de pâna la 2,6 m latime.

Detalii aici
freza

Dgen Artrix G5

d.gen Artrix G5 este un printer dedicat imprimarii digitale directe pe orice tip de materiale textile. Datorita sistemului de transport cu banda adeziva se pot imprima inclusiv materialele elastice pe ambele directii.

Detalii aici
freza

d.gen Teleios XL2600

d.gen Teleios XL2600 este un printer de capacitate mare dedicat imprimarii digitale directe pe materiale textile de pâna la 2,5 m latime.

Detalii aici
freza

d.gen Teleios Grande

d.gen Teleios Grande este un printer de mare capacitate dedicat imprimarii digitale directe pe materiale textile de pâna la 3,3 m latime.

Detalii aici

Furnizori