Home arrow Echipamente

Despre noi

Firma Mons Medius Investments SA, infiintata in 1994, este furnizor de solutii inkjet de format mare începând din 1997.

 

Segmentul imprimarii digitale a materialelor textile s-a dezvoltat ca o linie separata inca din 2007, pornind de la tiparirea materialelor din poliester.

 

Gratie experientei acumulate, putem in momentul de fata sa propunem celor care doresc sa adopte tehnologia de imprimare digitala a textilelor solutii complete incluzând:

 

-          Recomandari privind cel mai potrivit printer din oferta producatorilor Dgen, Mutoh, Kornit sau Zimmer Austria;

-          Cerneluri, in functie de tipul printerului si de aplicatia dezvoltata;

-          Echipamente auxiliare de pretratament, fixare, spalare si uscare;

-          Software de design;

-          Asigurarea managementului de culoare.

 

Un domeniu cu particularitati specifice este cel al imprimarii materialelor groase (covoare, machete, paturi, prosoape) pentru care veti gasi solutii sub sigla Chromojet de la Zimmer Austria.

 

Ca urmare a experientei din industria grafica, am acordat o atentie speciala echipamentelor de finisare si de aceea veti regasi in oferta o sectiune speciala cu echipamente de taiere, atit manuale cit si CNC-uri dotate cu dispozitive optice automate de recunoastere a conturului.

 

In fine, sectiunea de printere pe obiecte de imbracaminte vine atât cu echipamente de capacitate mica, destinate utilizariii in magazine sau mici ateliere de personalizare, cât si cu echipamente industriale care completeaza sau substituie imprimarea serigrafica utilizata in productia de mare volum.

 

Cu viteze de lucru care au ajuns la 300 de piese imprimate pe ora, printerele DTG de la Kornit confirma evolutia rapida a tehnologiei digitale de imprimare si pe acest segment.

 

Pentru toate echipamentele din oferta asiguram garantie si service specializat cu echipa tehnica proprie.

Furnizori