Eurolaser

Tehnologia laser este utilizată pe scară din ce în ce mai largă la o gamă foarte diversificată de aplicaţii.

Echipamentele pe care le oferim au generatoare laser cu puteri cuprinse intre 60W si 600W.

Eurolaser  este lider în domeniul echipamentelor laser datorită calităţii, fiabilităţii şi implementarii tehnologiilor inovatoare. Compania Eurolaser a fost infiinţată în septembrie 1994 cu scopul de a stabili noi tehnologii laser pentru prelucrarea materialelor atât în sectorul industrial, cit şi al producţiei artizanale.

Dintre materialele prelucrate putem enumera polyester, aramid, velcro, materiale pentru filtre, materiale specifice industriei automotive şi piele. Echipamentele Eurolaser fac faţă cu brio oricărei provocări de aplicaţie în industria textilă.

Pentru mai multe informatii referitoare la aplicaţii şi materiale puteţi accesa şi site-ul producatorului: www.eurolaser.com

 

freza

Cutter-e Laser Seria M

Sistemele laser Seria M au cele mai mici. Datorita acestui aspect pot fi integrate foarte usor in zone mici de productie.

Detalii aici
freza

Cutter-e Laser Seria L

Sistemele de taiat si gravat cu laser din Seria L ofera precizie si calitate foarte buna la o viteza mare. Toate sistemele Eurolaser sunt disponibile cu puteri intre 60W si 600W.

Detalii aici
freza

Cutter-e Laser Seria XL

Sistemele laser Seria XL reprezinta solutia profesionala pentru prelucrari cu rapiditate si calitate excepţionala. Conceptul modular si manevrarea usoara, ofera sistemului o orientare spre viitor si o eficienta superioara.

Detalii aici

Furnizori