Kornit Digital

Firma Kornit Digital a pus bazele imprimarii inkjet directe pe obiecte de imbracaminte la nivel industrial, rezolvând simultam cerintele designerilor si a producatorilor de confectii.

 

Secretul printerelor Kornit este reprezentat de imbinarea de succes dintre platformele de print robuste si sistemul de imprimare umed (wet-on-wet) ce implica pretratementul aplicat inline si cernelurile NeoPigmentTM.

 

De la lansarea primului printer in 2005 si pâna astazi, evolutia Kornit se reflecta in performantele de top ale printerelor (capabile sa imprima pâna la 300 piese pe ora) si in recunoasterea la nivel international de catre industria de profil.

freza

Kornit Breeze 921

Breeze 921 este modelul cel mai mic disponibil la Kornit, având insa toate caracteristicile unui printer industrial.

Detalii aici
freza

Kornit Storm II

Kornit Storm II introduce conceptul de paleta duala ce permite incarcarea unui produs in timp ce altul este imprimat. Se elimina astfel timpii de asteptare in operarea printerului, iar rezultatul este o productivitate mult crescuta.

Detalii aici
freza

Kornit Avalanche

Kornit Avalanche reprezinta pasul decisiv catre domeniul productiei de masa. Acest lucru este realizat gratie paletei duale ce permite incarcarea unui produs in timp ce altul este imprimat, numarului sporit de capete de imprimare si suprafatei imprimabile crescute.

Detalii aici
freza

Kornit Avalanche 951 DC-Pro

Kornit Avalanche DC-Pro pastreaza toate caracteristicile modelului Avalanche, dar gratie sistemului de inalbire ("discharge") poate in plus sa obtina printuri pe materiale inchise la culoare fara substratul de cerneala pigmentata alba.

Detalii aici
freza

KORNIT Avalanche Hexa

Kornit Avalanche este printerul industrial cu cea mai larga paleta de culori din lume. A fost dezvoltat special pentru a satisface cerintele din industriei modei in imprimarea articolelor de imbracaminte.

Detalii aici
freza

Kornit Avalanche 1000

Kornit Avalanche 1000 impinge mai departe performanta in ce priveste viteza de lucru. Paleta de incarcare duala si numarul sporit de capete permit sporirea cu 50% a productivitatii comparativ cu modelul Avalanche de baza.

Detalii aici
freza

Kornit Paradigm II

Paradigm II este solutia Kornit pentru imbinarea tehnologiei digitale inkjet cu serigrafia.Echipamentul se monteaza ca o statie de lucru la un carusel de serigrafie si permite realizarea unei imagini in policromie intr-un singur pas, in timp ce alte statii de pe carusel vor putea aplica culori speci

Detalii aici
freza

Kornit Storm Hexa

Storm Hexa cu combinatia de culori CMYK, Red+Green permite obtinerea de combinatii ce pot reproduce cu ușurință culorile reale pentru echipamente sportive si logo-uri corporatiste.

Detalii aici
freza

Kornit Storm 1000

Storm 1000 ofera un plus de viteza pentru un volum crescut al producției, la o calitate a imprimării fără egal si o rentabilitate ridicată, toate la un cost redus fara rabat de la calitate.

Detalii aici

Furnizori