Mutoh

Firma japoneza Mutoh este unul dintre cei mai importanti producatori de printere de format mare la nivel mondial.

 

Una dintre aplicatiile acoperite cu succes de catre echipamentele Mutoh este si imprimarea digitala a textilelor, domeniu pentru care produce printere performante pentru imprimarea pe hârtie de transfer (modelul ValueJet 1638WX este unanim laudat de industrie), precum si printerele din seria TD, printre putinele din lume capabile sa imprime deopotriva direct pe materialul textil si pe hârtie de transfer.

freza

DrafStation RJ-900X

DrafStation RJ-900X este o imprimanta ce foloseste cerneluri pe baza de apa si care poate imprima la o calitate impecabila (rezolutie de pina la 1.440 dpi), cu costuri reduse de productie, la viteze tipice ce variaza intre 9.3 - 18.5 m²/ora .

Detalii aici
freza

ValueJet 1624W

ValueJet 1624W este o imprimanta la latimea de 162 cm ce foloseste cerneluri pe baza de apa si poate imprima la o calitate impecabila (rezolutie de pina la 1.440 dpi), cu costuri reduse de productie, la viteze tipice ce variaza intre 14 - 27.5 m²/ora .

Detalii aici
freza

ValueJet 1638WX

ValueJet 1638WX este o imprimanta la latimea de 162 cm de mare productivitate (viteze tipice de productie intre 42 - 65 m²/ora). In combinatie cu un calandru potrivit, ea devine un echipament care serveste nu numai la realizarea mostrelor de poliester, ci si la productia propriu zisa.

Detalii aici
freza

ValueJet 2638 dye sub

ValueJet 2638 dye sub este un printer recomandat pentru aplicatiile de imprimare prin transfer de mare volum si pe materiale de latime mare, gratie faptului ca poate imprima hârtie de transfer de pâna la 259 cm latime.

Detalii aici
freza

ValueJet 1628TD

ValueJet 1628TD este o imprimanta la latimea de 160 cm, configurabila dual pentru folosirea cernelurilor de dispersie pentru imprimarea directa a materialelor textile (e necesara fixarea ulterioara cu un calandru) sau pentru cernelurile de sublimare la imprimarea pe hartie de transfer.

Detalii aici
freza

ValueJet 2628TD

VValueJet 1628TD este o imprimanta la latimea de 262 cm, configurabila dual pentru folosirea cernelurilor de dispersie pentru imprimarea directa a materialelor textile (e necesara fixarea ulterioara cu un calandru) sau pentru cernelurile de sublimare la imprimarea pe hartie de transfer.

Detalii aici

Furnizori