Home arrow Noutati arrow Kornit Digital lanseaza noul printer Avalanche Hexa

Kornit Digital lanseaza noul printer Avalanche Hexa

Kornit Digital lanseaza noul printer Avalanche Hexa

Adaugata Vineri , 14 Martie 2014, 14:23:16

Kornit Digital lanseaza noul printer Avalanche Hexa

Solutiile oferite de Kornit Digital pentru imprimarea digitala inkjet pe obiecte de imbracaminte (Direct To Garment) rezolva in mod optim cerintele acestei aplicatii.

Printurile sunt realizate cu cerneluri pigmentate pe baza de apa, ecologice (Oeko-Tex Standard 100), ce asigura o foarte buna acoperire si o rezistenta fara cusur la spalare si purtare.

Dezvoltarea de noi echipamente a mers in directia unei viteze de lucru cit mai mari si a unei supratefe imprimate sporite, modelul Avalanche 1000 lansat la finalul anului trecut mergind pina la 300 de piese imprimate pe ora (pina la 170 pe fundal inchis la culoare)si o suprafata imprimabila de 60 x 90 cm!

Modelul Avalanche Hexa lansat in luna ianuarie a acestui an pune accentul si pe sporirea calitatii imprimarii, sistemul de 6 culori (CMYK + Red + Green) furnizind un gamut cu 30% mai mare decit daca s-ar utiliza numai sistemul CMYK (culoarea alba este binenteles disponibila, la fel ca la toate printerele Kornit, pentru a permite imprimarea de obiecte de imbracaminte de culoare inchisa).

Introducerea culorilor suplimentare rosu si verde permite acum utilizatorilor sa obtina nuante precise de portocaliu, verde sau albastru, lucru extrem de important pentru reproducerea anumitor culori de firma.

Kornit Avalanche Hexa este dotat cu 20 de capete Spectra Polaris, echipare ce ii permite sa imprime pina la 250 de imagini A4 pe ora (pina la 140 cind se imprima si cu cerneala alba).

 (download brosura http://www.monsmedius.ro/fmk3/files/fckeditor/AvalancheHexaBrochureEn.pdf)

 Binenteles, metoda de imprimare este cea traditionala Kornit, umed pe umed (wet on wet), cu solutia de pretratament aplicata in mod automat de printer inaintea imprimarii cu cerneala.

Printul rezultat dupa uscarea (fixarea) cernelurilor este extrem de placut la atingere, cel pe materiale albe fiind aproape insesizabil la pipait.

Gratie vitezei de lucru si a versatilitatii, echipamentele Kornit se preteaza deopotriva realizarii de mostre si unicate, precum si productiei de serie.


 

 

.

 

Furnizori