Home arrow Noutati arrow Printerele Kornit la expozitia Fespa Munchen

Printerele Kornit la expozitia Fespa Munchen

Printerele Kornit la expozitia Fespa Munchen

Adaugata Miercuri , 14 Mai 2014, 08:48:18

Printerele Kornit la expozitia Fespa Munchen

 

Kornit Digital - partener corporate al Fespa Fabric Munchen
 
Fespa fabric 2014   Saptamana viitoare va avea loc la Munchen expozitia Fespa Fabric (20-23 mai), in cadrul careia firma Kornit Digital va avea o prezenta importanta in calitatea sa de producator de echipamente industriale digitale inkjet de imprimare pe obiecte de imbracaminte (DTG).
 
Avalanche Hexa   Vedeta standului Kornit va fi noul Avalanche Hexa, printerul de mare productivitate si gamut extins, gratie sistemului de imprimare cu 6 culori (CMYK + Orange & Green).

Vizitatorii vor putea de asemenea vedea la lucru si modelul entry level Breeze 921, modelul de productivitate inalta Storm II si Paradigm II, unitatea ce se poate integra pe un carusel de serigrafie, impreuna cu cele mai noi versiuni de software QuickP Designer si QuickP Plus.
 
Standul Kornit va fi decorat cu mobilier si mostre produse cu ajutorul printerului in rola Kornit Allegro.
Kornit Digital este singurul furnizor de solutii industriale de print inkjet pe obiecte de imbracaminte ce pune la dispozitia utilizatorilor o gama extinsa de printere, de la Breeze 921 la performantul Avalanche 1000. 
  Cheia succesului Kornit consta in imbinarea dintre un hardware robust si precis cu cernelurile pigmentate pe baza de apa NeoPigment, capabile sa imprime pe materialele textile de orice tip.
E vorba de o solutie pe baza de apa, ecologica (respecta standardele OekoTex 100 si GOTS V3.0.), cu o rezistenta excelenta la spalare si o gama de culori remarcabila.
Cerneala alba are un grad de acoperire ridicat, ceea ce permite imprimarea fara probleme si pe materialele textile de culoare inchisa.
 

Ca o avampremiera la demonstratiile din standul Kornit de la Fespa Munchen ( Hala A1 , standul 119) va invitam sa vizionati prezentarile video de mai jos:

 

 
Kornit Avalanche Hexa   Kornit Avanlanche
 

 

Furnizori