Pretratament, spalare, fixare

Pe lânga printere, liniile de imprimare digitala a textilelor in rola cuprind si echipamente auxiliare pentru realizarea etapelor de pretratament a materialelor, de fixare a cernelurilor si de spalare.

Aceste echipamente pot fi folosite si pentru aplicarea unor tratamente finale pe tesaturile imprimate.

In realizarea acestor etape pot fi folosite si echipamentele utilizate in mod curent in fabricile de finisaj textil, dar utilajele firmei olandeze SETeMa prezentate in acest capitol au fost concepute special pentru procedeele de imprimare digitala pentru a fi economice si usor de utilizat.

Sunt echipamente compacte si modulare, capacitatea de productie putând sa creasca ulterior. De asemenea, ele au fost proiectate pentru a utiliza economic apa si energia, prin includerea de schimbatoare de caldura, prin recircularea aburului si a apei si printr-o foarte buna izolare a peretilor exteriori.

 

Echipamentele SETeMa pot fi realizate in urmatoarele latimi: 1,85m, 2,5m si respectiv 3,4m.

 

 

freza

Porta-Pad

Porta-Pad este o unitate de tratament prin imersie destinata aplicarii pe tesaturi a substantelor de pretratament inaintea imprimarii digitale sau a unor tratamente finale dupa imprimare, fixare si spalare (de protectie a suprafetei, de rezistenta la foc etc.).

Detalii aici
freza

Portafix Universal

Portafix Universal - este un sistem modular cu generator integrat de fixare a cernelurilor, utilizand abur saturat sau aer cald.

Detalii aici
freza

B-STeaM

B-STeaM - este un sistem fiabil si compact, cu generator integrat, de fixare a cernelurilor utilizand abur saturat sau aer cald.

Detalii aici
freza

E-STeaM

E-STeaM este o unitate modulara de mare volum, cu generator integrat, pentru fixarea cu abur saturat sau aer cald a cernelurilor pentru textile .

Detalii aici
freza

Porta-Wash

Porta-Wash este un sistem de spalare a textilelor in rola constând din 4 module ce se pot combina pentru a acoperi cerintele procesului de spalare a diferite tipuri de tesaturi.

Detalii aici
freza

E-Wash

E-Wash este un echipament de spalare a tesaturilor in rola, constând din 3 sectiuni.

Detalii aici
freza

Drum-Dryer

Drum-Dryer este o unitate modulara pentru uscarea materialelor in rola dupa procesul de pretratament cu Porta-Pad sau de spalare cu Porta-Wash sau cu E-Wash.

Detalii aici
freza

I-Fix

I-Fix este o unitate autonoma de fixare a cernelurilor cu caldura uscata, ce poate fi conectata in-line cu orice fel de printer, fara a mai fi nevoie de vreo interfata mecanica sau electrica.

Detalii aici

Furnizori