E-STeaM este o unitate modulara de mare volum, cu generator integrat, pentru fixarea cu abur saturat sau aer cald a cernelurilor pentru textile .

 

E-STeaM functioneaza cu abur saturat in gama de temperatura 100 - 105 grade Celsius si cu aer cald in gama 165 - 180 grade.

 

Sistemul de circulatie fortata a aburului sau a aerului cald, plus controlul exact al elementelor de incalzire, permit obtinerea unei temperaturi precise, la nivel de zecime de grad, si unforme in intreaga incinta a echipamentului.

 

Actionarea barelor de transport se face individual, ceea ce elimina tensionarea tesaturilor tratate.

Pentru incarcarea si transportul usor al materialului acesta se ataseaza de o rola pilot.

 

Optiunea Autostart permite programarea momentului pornirii echipamentului, astfel incit el sa fie gata de functionare la ora inceperii productiei.

Functia de Stand-by pastreaza echipamentul gata de utilizare cu un consum minim de energie.

 

Seria E-STeaM consta dintr-un modul de baza, ES-B36, cu un continut de material de 36 metri, care se poate extinde cu un modul ES-U36 pina la un continut de material de 72 de metri.

Mai exista varianta cu modulul de baza ES-B18 cu un continut de material de 18 m, care se poate upgrada pe aceeasi structura la ES-B36.

 

La intrare si la iesire se pot adauga sisteme de alimentare si de preluare a materialului, in functie de forma sub care este pastrat acesta (rola, balot, rola jumbo).Cere oferta

Descarca PDF

Cere oferta

Cere oferta pentru produsul E-STeaM.
De la
Nume, prenume*

Email*

Firma*

Telefon*

Oras*

Mesaj*

Pentru a trimite cererea, trebuie sa completati toate campurile.
Cererea dvs. a fost trimisa cu succes!

Va multumim,
Echipa PRINTERE TEXTILE