E-Wash este un echipament de spalare a tesaturilor in rola, constând din 3 sectiuni ce pot acoperi cerintele procesului de spalare a diferite tipuri de tesaturi.

Cele 3 sectiuni separate utilizeaza apa recirculata si apa proaspata dedurizata.

Pentru a spori prin efect mecanic eficienta spalarii, se aplica stropirea cu presiune a tesaturilor, fie cu duze standard, fie cu duze de impact ridicat. Presiunea este generata de pompele de recirculare.

 

La trecerea dintr-un modul intr-altul lichidul in exces este inlaturat din tesatura cu ajutorul unui sitem de vacuum, fapt ce nu permite contaminarea cu reziduuri a apei din modulul urmator. Materialul este stropit cu apa proaspata chiar inainte de absortbia cu vacuum pentru a scadea cit mai mult cantitatea de substante ce ar trece in bazinul urmator.

 

Sistemul de vacuum extrage lichidul pana la un nivel de 30% din greutatea materialului in cazul fibrelors sintetice si pana la 60% in cazul fibrelor naturale.

 

Pentru obtinerea unei eficiente energetice sporite sistemul a fost construit cit mai compact si mai bine izolta si s-au prevazut schimbatoare de caldura pentru recuperarea caldurii apei uzate si un sistem de recirculare a aerului din circuitul de vacuum.

 

Rolele din sistemul de transport al materialului sunt actionate individual cu lant, fapt ce reduce tensionarea materialului spalat. Exista doua sectiuni cu antrenare separata pentru a permite compensarea eventualei alungiri a materialului in procesul de spalare.

 

Controlul unitatii se face cu o unitate programabila PLC pentru a permite setarea vitezei de spalare, temperatura apei si puterea vacuumului in functie de tipul de tesatura.

 

Fiecare modul poate fi dotat cu sistem automat de dozare a chimicalelor utilizate in procesul de spalare.

 

E-Wash se poate combina cu Drum-Dryer sau cu Portafix Universal pentru constituirea unei linii integrate de spalare si uscare.Cere oferta

Descarca PDF

Cere oferta

Cere oferta pentru produsul E-Wash.
De la
Nume, prenume*

Email*

Firma*

Telefon*

Oras*

Mesaj*

Pentru a trimite cererea, trebuie sa completati toate campurile.
Cererea dvs. a fost trimisa cu succes!

Va multumim,
Echipa PRINTERE TEXTILE