Porta-Wash este un sistem de spalare a textilelor in rola constând din 4 module ce se pot combina pentru a acoperi cerintele procesului de spalare a diferite tipuri de tesaturi.

 

Fiecare modul foloseste partial apa recirculata si aport de apa proaspata.

Pompele de recirculare aplica jeturi de apa pe suprafata tesaturilor pentru a spori prin efect mecanic eficienta spalarii.

 

La trecerea dintr-un modul intr-altul lichidul in exces este inlaturat din tesatura cu ajutorul unui sitem de vacuum, fapt ce nu permite contaminarea cu reziduuri a apei din modulul urmator.

 

Pentru obtinerea unei eficiente energetice sporite exista schimbatoare de caldura pentru recuperarea caldurii apei uzate, sistem de recirculare a aerului din circuitul de vacuum si binenteles, o buna izolare a peretilor bazinelor de apa.

 

Rolele din sistemul de transport al materialului sunt actionate individual cu lant, fapt ce reduce tensionarea materialului spalat.

 

Controlul unitatii se face cu o unitate programabila PLC pentru a permite setarea vitezei de spalare, temperatura apei si puterea vacuumului in functie de tipul de tesatura.

 

Fiecare modul poate fi dotat cu sistem automat de dozare a chimicalelor utilizate in procesul de spalare.Cere oferta

Descarca PDF

Cere oferta

Cere oferta pentru produsul Porta-Wash.
De la
Nume, prenume*

Email*

Firma*

Telefon*

Oras*

Mesaj*

Pentru a trimite cererea, trebuie sa completati toate campurile.
Cererea dvs. a fost trimisa cu succes!

Va multumim,
Echipa PRINTERE TEXTILE