Home arrow Echipamente

Termeni si conditii

Întregul continut al acestui site este proprietatea companiei Mons Medius Investments.

 

Dreptul de autor, marcile înregistrate si alte drepturi de proprietate intelectuala protejeaza continutul site-ului.

 

Continutul monsmedius.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau înregistrat sub nici o forma si folosind orice tip de mijloace, inclusiv fotocopierea sau înregistrarea electronica sau mecanica, dar nelimitându-se la acestea, si nu poate fi folosit pentru a crea materiale derivate din acesta fara acordul prealabil, în scris, al Mons Medius Investments.

Conform legilor române, încalcarea acestor conditii reprezinta o infractiune. Mons Medius Investments si orice alt nume de produs sau serviciu aflat în conexiune cu Mons Medius Investments sunt marci ale acesteia. Mons Medius Investments nu poate avea nici un control si nu îsi asuma nici o responsabilitate privind continutul oricaror altor web site-uri care pot fi accesate folosind monsmedius.ro.

 

Mons Medius Investments nu poate fi acuzata ca aproba continutul acestor site-uri. Mons Medius Investments îsi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul site-ului catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator, sau care pot fi folosite pentru anumite scopuri în prejudiciul Mons Medius Investments.