Home arrow Echipamente arrow Zund

Echipamente

Zund

Compania elveţiană Zund (www.zund.com) este cunoscută de peste 20 de ani pentru înaltul nivel tehnologic şi pentru fiabilitatea cutter-elor sale. Modelul G3 a fost premiat de către European Digital Press drept cel mai bun echipament de finisare pentru imprimarea de format mare.

      Numele Zund este sinonim cu precizia şi rapiditatea tăierii controlate digital în cele mai diverse materiale. Varietatea meselor de lucru, a capetelor de taiere si a accesoriilor suplimentare, fac din cutterele Zund echipamente care acoperă mare parte din aplicaţiile curente.

      Sistemul modular de construcţie al cutterelor Zund permite alegerea unor mese de lucru cu suprafaţă utilă de tăiere între 800x800mm si 3200x3200mm.

freza

Zund S3

Sistemele de taiere Zund sunt foarte bine cunoscute pentru modularitatea lor.Modelul S3 este totodata reprezentativ si pentru viteza sa de lucru. Sculele acestuia pot prelucra o gama variata de materiale cu grosimi de pana la 25mm.

Detalii aici
freza

Zund G3

Caracteristic echipametelor elvetiene Zund, G3 pastreaza aceleasi linii cu versatilitate, fiabilitate si rapiditate in lucru oferind posibilitatea optimizarii la maxim a fluxului de lucru. Automatizarea tuturor functiilor de taiere si fasonare elimina erorile si costurile asociate cu operatiunile ma

Detalii aici

Furnizori